Επίθεση με βιτριόλι: Τα κίνητρα και ο ύπνος του ταξιτζή που χάλασε το αρχικό σχέδιο [Βίντεο]

Για πέμπτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαϊου, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργάζεται.

Ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, ότι η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο που θεωρείται “μήλον της έριδος”.

Ενώ για τους ισχυρισμούς της 35χρονης που έχει προφυλακιστεί, ότι ίσως να υπήρχε άλλος λόγος για την επίθεση και όχι ο 40χρονος, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν είναι εις γνώση του κάτι τέτοιο.

Συμπλήρωσε πως από τη δικογραφία, “φαίνεται ποιοι ήταν οι λόγοι της επίθεσης και δεν αναμένεται να δούμε εκπλήξεις” ως προς τα κίνητρα της επίθεσης.

Η επίθεση είχε σχεδιαστεί αρχικά για τις 19 Μαϊου, όμως ο… ύπνος του ταξιτζή που θα μετέφερε την 35χρονη στο σημείο, χάλασε το “τέλειο έγκλημα”, αφού άλλαξε τα σχέδια της την τελευταία στιγμή.

Για το κίνητρο που μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση μίλησε στην ίδια εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος τόνισε ότι πολλές φορές τα κίνητρα μια επίθεσης μπορεί να “χτιστούν” στο μυαλού κάποιου προσώπου χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

“Πιστεύω πως η άτυχη Ιωάννα τελείως άδικα και χωρίς κανέναν λόγο δέχθηκε επίθεση από ένα άτομο που είχε εμμονές”, είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε επίσης, πως η φερόμενη ως δράστις μπορεί να λέει τώρα ό,τι θέλει προκειμένου να δημιουργήσει μια υπερασπιστική γραμμή ή να χτίσει μέσα της ένα άλλοθι.

Τέλος, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως η οικογένεια της Ιωάννας αντιμετωπίζει το θέμα με απίστευτη ευγένεια ψυχής και καρτερία, αλλά περιμένει από την 35χρονη να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει μια “συγγνώμη”. Είπε επίσης πως δεν θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για την υγεία της Ιωάννας αν δεν περάσει ένας χρόνος.

Πηγή: madata.gr