Έκρηξη στη Συγγρού: «Εγώ και οι συνεργάτες μου ζούμε από θαύμα» λέει η Έλενα Τζούλη

Μεγάλες ζημιές στο γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου

Ολοσχερώς καταστράφηκε το δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Συγγρού 3.

«Το γεγονός ότι ζω εγώ και όλοι οι δικηγόροι συνεργάτες του γραφείου μου είναι θαύμα» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Τζούλη μιλώντας στην εκπομπή T-live. Λόγω της γενικής αργίας, δεν πήγαμε από νωρίς το πρωί για προετοιμασία των φακέλων και εν συνεχεία μετάβαση στα δικαστήρια. Πήγαμε λίγο αργότερα. Ήμασταν καθ’ οδόν όλοι μας όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

Ειδικά στον πίσω χώρο, εκεί κάθονται πέντε δικηγόροι, είναι όλο το αρχείο του γραφείου μου που καταστράφηκε ολοσχερώς. Το γεγονός ότι ζούμε είναι θαύμα και οι ευθύνες είναι τεράστιες» τονίζει.

«Το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, όπως και το αρμόδιο τμήμα της Aστυνομίας και το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας εκεί. Δεν θα έλεγα ότι είναι γρίφος, όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν την έκρηξη. Δεν θα αναφερθώ στο πόρισμα των αρμοδίων Αρχών.

Έχω ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων ως τεχνικούς μου συμβούλους, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της έκρηξης οφείλεται καθαρά και μόνο σε διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο μου. Αμέσως μόλις σημειώθηκε η έκρηξη, ήρθαν τα κλιμάκια του Φυσικού Αερίου και έσκαβαν να μαζέψουν ό,τι μπορούσαν. Όλα τα πορίσματα και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρχε πολύωρη συσσώρευση και διαρροή φυσικού αερίου πολύ πριν την έκρηξη. Είναι τεράστιες οι ευθύνες», τόνισε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου.

«Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στο γραφείο. Ολοσχερής καταστροφή. Το γραφείο μου είναι εφαπτόμενο του κτηρίου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Εγώ θα καταθέσω και καλώ όλους τους γείτονες και συμπολίτες μου στην περιοχή, όπου έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά να καταθέσουν. Καλό θα ήταν να καταστεί σαφές στους αρμόδιους να μην προσπαθήσουν να συγκαλύψουν ούτε κατά διάνοια τις ευθύνες τους», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελενα Τζούλη.

Πηγή: news.gr