Είχε εξαφανιστεί από το 2018 και βρέθηκε νεκρή σε καταψύκτη

Άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 38χρονης Τουρκοκύπριας, Μιρικάν Μουσταφά, που η σορός βρέθηκε σε καταψύκτη στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2019.

Ο 35χρονος Ζαχίντ Γιούνις, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», θεωρήθηκε ύποπτος και οι Αρχές τον συνέλαβαν, όταν εντοπίστηκαν σε καταψύκτη του σπιτιού του στο Κάνινγκ Τάουν, το οποίο χρησιμοποιείτο για διακίνηση ναρκωτικών,τα πτώματα δύο γυναικών.

Επρόκειτο για την 38χρονη Μιρικάν Μουσταφά, μητέρα τριών παιδιών και για την 34χρονη Έριετ Ζουκς.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, οι δύο γυναίκες πέθαναν από πολλαπλά τραύματα.

Πιστεύεται ότι η Μιρικάν είχε δολοφονηθεί μεταξύ 8ης Μαΐου και 30ης Ιουνίου 2018.

Η 38χρονη Μιρακάν ήταν γνωστή με το όνομα Μαίρη Τζέην και η έρευνα για τον εντοπισμό της είχε αρχίσει όταν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2018.

Η 34χρονη Έριετ Ζουκς.

Τον Οκτώβριο του 2019, εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε πως η Ζουκς, με καταγωγή από την Ουγγαρία, είχε μετακομίσει αρκετά χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν είχε σταθερή διεύθυνση. Τα ίχνη της χάθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο άντρας είχε κρύψει τις σορούς σε καταψύκτη και τις κράτησε εκεί για πάνω από τρία χρόνια.

Ο 35χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παρακώλυση αξιοπρεπούς ταφής των πτωμάτων τον δύο γυναικών. Η δίκη του θα συνεχιστεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Daily Mail, mixanitouxronou.gr