Δανάη Μπάρκα: Το συγκλονιστικό κείμενο της παρουσιάστριας για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έστειλε στο κοινό της ένα πολύ στοχευμένο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Το έγκλημα στην Φολέγανδρο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όπως είναι λογικό, πολλοί celebrities και μη τοποθετήθηκαν σχετικά.

Ανάμεσα τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της και προσπαθεί με κάθε τρόπο -ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις- να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στο κοινό της, εφόσον έχει απήχηση σε μία πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου.

Έτσι και τώρα, η παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο story σχετικά με τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μόλις διάβασα για το νέο ειδεχθές έγκλημα, στην Φολέγανδρο. Δεν χωράνε ποτέ λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως ας κοιτάξουμε σήμερα όλοι ψηλά στον ουρανό να προσευχηθούμε να ηρεμήσει η ψυχούλα της άτυχης κοπέλας και να βρουν την δύναμη οι γονείς και η οικογένειά της να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί».

Στην συνέχεια, αναφέρει: «Ολοένα και περισσότερα τα εγκλήματα, οι φόνοι, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί και οι κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους, που θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο και πιστεύουν πως είναι ανώτεροι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Κορίτσια και αγόρια ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σημαντικότερος από ΚΑΝΕΝΑΝ. Είμαστε όλοι ίσοι…όχι ίδιοι, ΙΣΟΙ. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να φέρεται με έπαρση και βίαιο τρόπο σε εμάς ή στους γύρω μας».

«Γεννηθήκαμε για να είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι, δημιουργικοί, αγαπημένοι με τους γύρω μας και δυνατοί. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να μας θεωρεί κτήμα του. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να μας στεναχωρεί, να μας πληγώνει, να ξεσπάει επάνω μας. Μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μην μας αγαπάμε και να μην μας θαυμάζουμε. Είμαστε σημαντικοί, είμαστε απαραίτητοι. Είμαστε σπουδαίοι και να μην αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ που δεν βλέπει την μαγεία μας να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε μαγικοί. Ας μεγαλώνουμε όλοι τα παιδιά, που έχουμε γύρω μας δείχνοντας τον όμορφο κόσμο μας, εξελίσσοντας την ενσυναίσθηση, τον σεβασμό, την ευαισθησία, την ανθρωπιά. Φτάνει πια η βία. Φτάνει πια η απανθρωπιά. Φτάνει το μίσος. Αγάπη. Όλα γίνονται, όταν υπάρχει αγάπη», κλείνει το κείμενό της.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr