Χώρισε η πρωταγωνίστρια των «Αγριων Μελισσών» Μαρία Κίτσου

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Η τηλεοπτική «Λενιώ» της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που έχει καθηλώσει με την ερμηνεία της, ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου με τον μουσικοσυνθέτη και σε συνέντευξή της παλαιότερα στην Real News είχε αναφέρει: «Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε».

Η Μαρία Κίτσου ήταν ζευγάρι για έναν περίπου χρόνο με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα, αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Χώρισαν ήρεμα και διατηρούν πλέον φιλικές σχέσεις Μαρία Κίτσου – Μίνωας Μάτσας

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι, Μαρία Κίτσου και Μίνωας Μάτσας, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ήταν ένας αθόρυβος και βελούδινος χωρισμός και οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ το ότι χώρισαν, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεργαστούν επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου θα παίξει στην παράσταση «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υπογράφει και την σκηνοθεσία, με τον Μίνωα Μάτσα να επιμελείται την μουσική.

Πηγή: iefimerida.gr