«Χάτσικο» στη Ναυπακτία! Σκύλος ζει 1,5 χρόνο εκεί που σκοτώθηκε το αφεντικό του [Βίντεο]

Μια ιστορία ανιδιοτελούς αγάπης που θα σε συγκινήσει! Το σκυλάκι που βλέπεις στη φωτογραφία ανήκε στον Χάρη. Ο Χάρης σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2017 στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο. Εκεί στήθηκε το καντηλάκι με την φωτογραφία του Χάρη. Εκεί όμως ζει από τότε που σκοτώθηκε και ο σκύλος του Χάρη…

Το nafpaktianews.gr δημοσίευσε βίντεο με τον σκύλο στο σημείο αλλά και φιλοξένησε ένα κάτοικο της περιοχής ο οποίος, επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος ανήκε στον άτυχο Χάρη. Πρόσθεσε μάλιστα πως πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να υιοθετήσουν τον σκύλο και να τον πάρουν στο σπίτι τους αλλά εκείνος πάντα γυρίζει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του.

Πλέον οι κάτοικοι πηγαίνουν στο σημείο και αφήνουν φαγητό και νερό έτσι ώστε να μην πεινάει ποτέ ο «Χάτσικο» της Ναυπακτίας. Η συγκινητική ιστορία μας δείχνει για μια ακόμα φορά την ανιδιοτελή αγάπη του σκύλου προς το αφεντικό του.

Ο σκύλος έμεινε πιστός στο αφεντικό του ακόμα και μετά τον αιφνίδιο θάνατό του από τροχαίο, όταν το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με μπετονιέρα. Τραγική ειρωνεία: από τροχαίο σκοτώθηκε πριν χρόνια και ο αδελφός του Χάρη.

Δες το βίντεο με το ρεπορτάζ

Πηγή: filathlos.gr