ΧΑΡΤΗΣ πείνας – Ανοίγει ο δρόμος για παγκόσμιο ηγέτη

Στις ΗΠΑ ο πληθυσμός των ανέργων αυξήθηκε απότομα τις δυο περασμένες εβδομάδες κατά 10 εκατομμύρια, όσος ο πληθυσμός σχεδόν της Ελλάδας.

Ακολούθως μεγαλώνουν οι ουρές διανομής δωρεάν τροφίμων στους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με το Bloomberg αυξάνεται διαρκώς μία επισιτιστική κρίση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το 2018 14,3 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ είχαν πρόβλημα επάρκειας τροφίμων -περίπου ένα στα δέκα νοικοκυριά στο σύνολο. Στα νοικοκυριά των μελαμψών και ισπανόφωνων Αμερικανών η αναλογία είναι – ένα στα πέντε, κάτι που σημαίνει πως η εισαγωγή «μεταναστών» αυξάνει τα ποσοστά φτώχειας στα κράτη.

Ακόμα δεν υπάρχουν πιο πρόσφατα επίσημα στατιστικά στοιχεία, σε σχέση με την επάρκεια τροφίμων, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα επιδεινωθούν με την πιο εκρηκτική αύξηση της ανεργίας στην ιστορία.

Είκοσι εκατομμύρια Αμερικανοί ενδέχεται να μείνουν χωρίς δουλειά ως τον Ιούλιο, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg.

Αυτό ενδεχομένως θα αξιοποιηθεί από μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα προσφέρει φαγητό στα πεινασμένα πλήθη, με αντάλλαγμα την μονιμοποίηση και την αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων.

Δείτε τον παρακάτω χάρτη:

Οι πράσινες κομητείες είναι αυτές στις οποίες ένας στους 8 δεν έχει αρκετό φαγητό. Στις μπλε ένας στους δέκα. Στις γαλάζιες το πρόβλημα περιορίζεται σε λιγότερο από έναν στους δέκα κατοίκους.

Πηγή: el.gr