Χαμός στο «Πρωινό»: Άγριος καβγάς Σκορδά – Χαϊκάλη στον άερα [Βίντεο]

Χαμός στο «Πρωινό» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη για τη δήλωσή του «είμαι άντρας παλιάς κοπής»

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την επιστροφή του θεατρική παράσταση στην Κύπρο, αλλά και την απόφασή του στη συνέχεια να αποχωρήσει οριστικά από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει να εμφανιστεί και να μιλήσει αρκετούς μήνες μετά τη διαρροή συνομιλίας με ερωτικό περιεχόμενο, έγινε μάλιστα έξω φρενών με τη Φάιη Σκορδά.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Φαίη του είπε: «Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο… και αυτό που σχολιάστηκε αλλά δεν άρεσε και σε εμένα είναι «το άντρας παλιάς κοπής»!

Και τότε ο ηθοποιός νευρίασε: «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;»

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν θέλω να «κλείνω τα μάτια»… δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα…. Και επειδή είστε στο τηλέφωνο να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα, το θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για μένα… »!

Τότε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Φαίη μου ο άντρας παλιάς κοπής είναι ο άντρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως πάμε στους άντρες της παλιάς κοπής που είναι ο άντρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα».

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Κούλης Κωνσταντίνου για την δέσμευση του Παύλου Χαϊκάλη με την παράσταση «Νικοτιτανικός».

Πηγή: newsbomb.gr