Αυτή είναι η 27χρονη μάνα του βρέφους, που το άφησε στην θάλασσα να πνιγεί

Πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της μητέρας που άφησε στην Πλαζ της Πάτρας το μόλις τριών ημερών βρέφος της, με αποτέλεσμα να το πάρει η θάλασσα και να το πνίξει.

Η 27χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να επικονωνήσει με τους γύρω της. Πρόκειται για μία κοπέλα καθόλα φυσιολογική (τουλάχιστον πριν από αυτό το περιστατικό ) που εργαζόταν και είχε μια κανονική ζωή. Όσοι την γνωρίζουν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε και τι μπορεί να την οδήγησε σε μια τέτοια πράξη.

Δεν είχε γνωστοποιήσει σε κανέναν, δηλαδή ούτε σε συγγενείς, ούτε σε φίλους, ούτε και στον βιολογικό πατέρα, την ύπαρξη της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού. Πήγε μόνη της και γέννησε με καισαρική τομή. Το έσκασε επειτα από 24 ώρες, πήρε το αυτοκίνητό της, έβαλε στη θέση του συνοδηγού το νεογνό και περιφερόταν ως «χαμένη» στην πόλη της Πάτρας.

Κάποια στιγμή έφθασε στην περιοχή της πλαζ και άφησε το βρέφος της εκεί, δίπλα στο κύμα. Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση, που διέταξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ώστε να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε η μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Πηγή: usay.gr