Αστρονομικά ποσά στα ταμεία της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Δείτε πόσα χρήματα έβγαλε μέσα σε 24 ώρες!

Πολλοί δεν έβρισκαν λογική στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους όσον αφορά τα χρήματα που δαπάνησαν οι «μπιανκονέρι» για να τον αποκτήσουν.

Το συνολικό κόστος σε βάθος τετραετίας θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η ιταλική ομάδα έχει κάνει ήδη απόσβεση!

Τρεις μέρες μετά την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, η «Μεγάλη Κυρία» ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 29.300 κάρτες που αντιστοιχούν στο 75% της χωρητικότητας του γηπέδου της.

Μάλιστα, πριν ανακοινώσει την απόκτηση του Ρονάλντο η Γιουβέντους, οι φίλοι της είχαν παραπονεθεί για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό συνέβη, διότι ήταν αυξημένες ακόμη και κατά 37% σε ορισμένες θύρες. Βέβαια, όταν ανακοινώθηκε ο 33χρονος διεθνής επιθετικός, όλα… ξεχάστηκαν.

Ας πάμε, όμως, και σε πιο συγκεκριμένα ποσά. Η «Γιούβε» ανακοίνωσε πως μέσα σε 24 ώρες πούλησε 520.000 εμφανίσεις, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Δίχως να γνωρίζουμε αν οι πωλήσεις αφορούσαν τις ακριβές ή τις φθηνότερες εμφανίσεις που υπάρχουν στα επίσημα καταστήματα της «Γηραιάς κυρίας», μπορούμε να υπολογίσουμε κατά προσέγγιση πόσα χρήματα έχει βάλει στα ταμεία της.

Η πιο φθηνή κοστίζει 97.45 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως έβγαλε τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 24 ώρες! Βέβαια, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα βάλει στα ταμεία της περίπου το 10% από αυτό το ποσό και το υπόλοιπο θα πάει στην εταιρία που της παρέχει τις εμφανίσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Γιουβέντους είναι «χαμένη».

Πηγή: filathlos.gr