Απόστολος Γκλέτσος: Διαψεύδει τα πάντα για το κύκλωμα κοκαΐνης – “Είναι τρέλα…” [Βίντεο]

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης που ήρθε στην επιφάνεια με τη σύλληψη του λιμενικού.

Ο ηθοποιός ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι”. “Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας μου. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω και κανένα πρόβλημα να λάμψει’ ανέφερε μεταξύ άλλων, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την εμπλοκή του.

Όταν ρωτήθηκε γιατί τον εμπλέκουν στην υπόθεση ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε: “Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρόν δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους”.

“Περιμένω να δω τι θα γίνει, αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα θα δω, θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Γκλέτσος, είπε ότι δεν πιστεύει τα ονόματα που ακούγονται στην υπόθεση. “Περιμένω να δω κάτι επίσημο”, ανέφερε.

Ακούστε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

Πηγή: enikos.gr