Άννα Μαρία Βέλλη: Έκανε το εμβόλιο και έχει παρενέργειες – «Αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας»

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, και προσπαθεί να πείσει τους διαδικτυακούς φίλους της την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. “Do it”, είναι το μήνυμά της.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη, βρίσκεται στην Ελλάδα, και με κάθε ευκαιρία κοινοποιεί στους διαδικτυακούς φίλους της την καθημερινότητά της.

Η νεαρή youtuber που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca και με το γνωστό της χιούμορ το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η γνωστή youtuber ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 30-39 και έτσι χθες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

«AstraZaneca in my body» τραγούδησε ενθουσιασμένη η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ πάνω στο στιγμιότυπο σημείωσε: «Εμβολιαστείτε για να αγκαλιαστούμε».

Σήμερα, ένα 24ωρο μετά, έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συμπτώματα που έχει μέσα από τα stories του προσωπικού της προφίλ στο Instagram. Μάλιστα, τόνισε ότι «αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας».

«Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5, Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο, Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη.

Πηγή: newsit.gr