Ανείπωτη τραγωδία: Ο 3χρονος γιος του πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε στα social media ότι ο μόλις 3 ετών γιος του έφυγε από τη ζωή.

Ο μικρός River Kelly Smith πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού της οικογένειας, καθώς ούτε οι γονείς του ούτε οι γιατροί μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο Granger Smith ανακοίνωσε πως τα όργανα του γιου του θα δοθούν σε μικρά παιδάκια, με σκοπό να σωθούν οι ζωές τους.

«Πρέπει να σας μεταφέρω αδιανόητα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, River Kelly Smith. Μετά από ένα τραγικό ατύχημα, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή. Η Αμπερ (σ.σ.: η σύζυγός του) και εγώ αποφασίσαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και να δωρίσουμε τα όργανά του, έτσι ώστε άλλα παιδιά να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», έγραψε στο Instagram o Αμερικανός καλλιτέχνης.

Και συνέχισε: «Η οικογένειά μας είναι καταρρακωμένη, αλλά παίρνουμε κουράγιο γνωρίζοντας ότι είναι με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ο Riv ήταν ξεχωριστός. Όποιος τον γνώριζε το διαπίστωνε αμέσως. Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και το φως του θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια για να πω περισσότερα, δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Να αγαπάτε τους οικείους σας. Δεν υπήρξε ποτέ πιο δύσκολη στιγμή από αυτή».

Πηγή: efimerida.gr