Ανανιάδης: Η 19χρονη σύντροφός του τον χώρισε ένα μήνα αφού γέννησε

«Ο Άνθιμος δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η σχέση» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Πάνω που πετούσαν στον ένατο ουρανό με την έλευση του γιου τους Τιμόθεου στον κόσμο, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η 19χρονη σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, ξεκίνησαν να περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Έναν μόλις μήνα έπειτα από την γέννηση του γιου τους, το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί. Το ζήτημα σχολιάστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να προχωρά σε αποκαλύψεις.

«Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, το ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη», σημείωσε ο δημοσιογράφος, και συνέχισε: «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Άνθιμος δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η σχέση. Λατρεύει το παιδί του. Θέλει να στηρίξει όπως μπορεί. Ό,τι και να γίνει. Εμένα έτσι μου έχει μεταφερθεί από το στενό μας περιβάλλον. Γιατί έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους. Πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν».

«Προφανώς το κορίτσι είναι σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί είναι και ένα παιδί -18 χρονών έμεινε έγκυος, 19 έγινε μητέρα- που δεν έχει συνηθίσει όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και ξαφνικά το να βλέπεις τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί σε ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, σου φέρνει μια αμηχανία» ανέφερε ο δημοσιογράφος σχετικά με την απόφαση της Μαρίας Νεφέλης να διαγράψει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: diaforetiko.gr