Αγρίνιο: Πέθανε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου

Πέθανε η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο, η οποία είχε καλέσει την αστυνομία την ώρα του φονικού παρά το γεγονός ότι ο δράστης είχε τραυματίσει και την ίδια.

Η 81χρονη γιαγιά του μητροκτόνου από το Αγρίνιο είχε νοσηλευτεί με βαριά τραύματα, όταν ο δράστης της είχε επιτεθεί, πριν σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή. Σύμφωνα με το karavasaras.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γηροκομείο της πόλης και έπειτα σε ιδιωτική κλινική καθώς είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Χθες Κυριακή (19.12.2021) άφησε την τελευταία της πνοή και έτσι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ιστορίας καθώς ο 35χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος πριν από περίπου 20 ημέρες.

Το χρονικό

Η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου κατάφερε να καλέσει τις Αρχές στις 06:12 το πρωί της Τρίτης, φέροντας βαριά τραύματα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον δράστη, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο δράστης είχε σκοτώσει την 54χρονη μητέρα του και είχε επιτεθεί και στη γιαγιά του. Ήταν γνωστός στην πόλη επειδή έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για κακοποίηση εναντίον της μητέρας του επί σειρά ετών και να δηλώνουν ότι «πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος».

Πηγή: newsit.gr