Αδιανόητο: Σκότωσαν 24χρονη και βίασαν 25χρονο στην Τουρκία αφού τους έστησαν ενέδρα στο ρεβεγιόν

Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία επειδή το νεαρό ζευγάρι δεν ήθελε να χωρίσει.

Ως δράστες της δολοφονίας της 24χρονης Βιλντάν Ίνσε και τον βιασμό και τη δολοφονία του 25χρονου Οσμάν Τσελίκ κατηγορούνται συγγενείς της κοπέλας.

Αιτία το γεγονός ότι η 24χρονη δεν ήθελε να παντρευτεί τον εξάδερφό της και το «έσκασε» με τον 25χρονο αγαπημένο της.

Οι διαβολικοί συγγενείς της κοπέλας, μάλιστα, δεν δίστασαν να στήσουν ενέδρα στο ζευγάρι αφού το προσκάλεσαν στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τα βρουν.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στο χωριό Μπαϊραμοζού στην επαρχία Καμάν.

Ο άτυχος 25χρονος και η άτυχη 25χρονη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι συγγενείς της 24χρονης προσκάλεσαν το άτυχο ζευγάρι στο σπίτι τους όταν έμαθαν ότι βρίσκονταν στο χωριό καθώς τους έψαχναν για δύο μήνες.

Αντί, όμως, για συμφιλίωση την 24χρονη την περίμενε μια άγρια δολοφονία στην τουαλέτα του σπιτιού όπου την κατέσφαξαν ενώ για τον 25χρονο οι συγγενείς της αποδείχθηκαν ακόμα πιο άγριοι καθώς πριν να τον δολοφόνησαν με μαχαίρι, τον βίασαν.

Μετά τη δολοφονία οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα σε έναν λάκκο που είχαν ανοίξει, τα πέταξαν μέσα και τα κάλυψαν με χώμα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η οικογένεια του 25χρονου κατέφυγε στις αρχές καθώς είχε χάσει τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί που ανέκριναν τους συγγενείς της 24χρονης κατάφεραν να αποσπάσουν τις ομολογίες ορισμένων εκ των δραστών που τους υπέδειξαν πού είχαν θάψει τα δύο πτώματα.

Για την δολοφονία έχουν συλληφθεί ο πατέρας, ο αδερφός και ο εξάδερφος της 24χρονης καθώς και δύο άλλοι συγγενείς τους.

Πηγή: newsbomb.gr