Αδιανόητο! Αναζητείται για νέο έγκλημα ο εμπλεκόμενος στην δολοφονία των ηρώων της ΔΙΑΣ που αφέθηκε ελεύθερος!

Καταζητείται ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας δύο ανθρώπων σήμερα τα ξημερώματα!

Ο συγκεκριμένος (καταζητούμενος πλέον και πάλι), αν και στο πρωτόδικο δικαστήριο Για την δολοφονία των παλικαριών της ομάδας Δίας στον Ρέντη είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, στο Εφετείο αθωώθηκε για τις ανθρωποκτονίες των δύο αστυνομικών! Με αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό των συγγενών των ηρώων που ήταν βέβαιοι για την ενοχή του.

Σήμερα λοιπόν ο Ε.Γ. Αναζητείται από τις αρχές ως ύποπτος για τον πυροβολισμό δύο ατόμων που νοσηλεύονται τραυματισμένη, τα ξημερώματα στην Αχαρνών. Το αυτοκίνητο του καταζητούμενου μάρκας Smart βρέθηκε στο σημείο με επιβαρυντικά ευρήματα χωρίς πινακίδες, τρακαρισμένο. Ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό πλαισίου όπως και από την ταυτότητα του καταζητούμενου που βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου.

Η δολοφονία των δύο ηρώων της ομάδας Δίας στον Ρέντη σε ενέδρα που έστησαν ουσιαστικά τέσσερα άτομα κατά την διάρκεια καταδίωξης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως και οι μετέπειτα δικαστική εξέλιξη με την αθώωση στο εφετείο ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά που θα συλληφθεί – γιατί η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει – να μην βρει νομικά παραθυράκια και να μην εξαπάτηση πάλι το δικαστήριο για να αφεθεί ελεύθερος. Τα Αποτελέσματα άλλωστε τα βλέπουμε σήμερα.

Πηγή: newsbreak.gr