60χρονη πάει σε στιλίστα, την κουρεύει, την βάφει και δεν την γνωρίζουν ούτε τα παιδιά της [Βίντεο]

Αλλαγές εμφάνισης: Υπάρχει κάτι που όλοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό αν το έκαναν μια στο τόσο. Έχουμε την τάση να συνηθίζουμε την καθημερινότητα μας και την όψη μας. Είναι καλό να ξεπερνάμε τα όρια μια στο τόσο και να αποκτούμε νέες οπτικές γωνίες.

Πως ξεκίνησε η αλλαγή

Μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε για να διατηρήσουμε την εμφάνιση μας για χρόνια, αλλά αν πραγματικά ρίξετε μια ματιά στις επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εικόνα σας.

Αυτό είναι κάτι που ανακάλυψε και η Μαίρη όταν πήγε στο Makeover Guy στούντιο, στο Minneapolis. Ήθελε ένα κούρεμα για να φανεί λίγο νεώτερη, αλλά κατέληξε να βγει σαν μια τελείως διαφορετική γυναίκα.

Ποιος είναι ο Christopher

Ο Christopher Hopkins είναι ο Makeover Guy και κάνει μακιγιάζ στο τοπικό του κατάστημα στη Μινεάπολη, ωστόσο είναι αρκετά δημοφιλής και στο διαδίκτυο.

Είναι τραγουδιστής, παραγωγός, επιχειρηματίας και συγγραφέας, αλλά η φήμη του προέρχεται από την εποχή που εργαζόταν σε βιομηχανία φροντίδας μαλλιών.

Προσφέρει διάφορες υπηρεσίες στο κατάστημα του, αλλά εξαρτάται πραγματικά από το τι ζητείται. Ορισμένες από τις επιλογές περιλαμβάνουν κούρεμα, χρώμα μαλλιών, κερί, μακιγιάζ και πλήρη μακιγιάζ.

Η τελική μεταμόρφωση

Ο Κρίστοφερ κάνει περισσότερα από το να αλλάζει τον τρόπο που φαίνονται οι άνθρωποι, αλλάζει ζωές. Η Μαρία ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν μπήκε στο κατάστημα. Είχε κουραστεί από την τωρινή της εμφάνιση και έβλεπε κάποιες μεταμορφώσεις στο YouTube. Είχε χρησιμοποιήσει το ίδιο χρώμα μαλλιών για πάνω από 20 χρόνια και ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή. Το να αποκτήσει ένα κοντύτερο κούρεμα, ήταν ένα καλό ξεκίνημα.

Όταν ο Κρίστοφερ αποκάλυψε το κούρεμα και το χρώμα στην ίδια, έμεινε έκπληκτη. Ήταν σίγουρη ότι ο σύζυγός της θα το λατρέψει.

Το makeover ήταν δώρο επετείου για τον σύζυγό της, επειδή είχαν παντρευτεί εδώ και 27 χρόνια. Ανυπομονούσε να του δείξει τη νέα εμφάνιση.

Πηγή: viralman.gr